Стеван Йоветич се сбогува с феновете на Манчестър Сити

Сякаш така и не успяхме да видим на какво всъщност е способен нападателя Стеван Йоветич. 

Черногорецът се присъедини към "гражданите" след страхотни изяви с екипа на Фиорентина в Серия А и Шампионска лига, но рядко получаваше шанс да разгърне таланта си във Висшата лига. 

В някои от случаите той бе контузен, в други срещаше сериозната конкуренция в лицето на Серхио Агуеро и Един Джеко, а и никога не бе заобичан истински от феновете на тима. 

Отборът на Сити няма да загуби много от раздялата с нападателя, тъй като те все още имат страхотни нападатели - Агуеро, Вилфред Бони, които ще бъдат подпомагани от Давид Силва, Яя Туре и новото попълнение Рахийм Стърлинг.

Медиите в Италия обаче са сигурни, че завръщането за Йоветич в Серия А е най-доброто му решение - той познава първенството и отива в голям клуб, който има амбиции и желание да го използва.

Снощи официално бе обявено, че таранът вече е част от тима от Милано, а това доведе до кратко, но сърдечно благодарствено писмо от страна на черногореца.

"Искам да благодаря на всичките си съотборници и треньорския щаб за тези две години... За мен бе удоволствие да съм част от отбора! Пожелавам на Манчестър Сити да спечели всички четири трофея през новия сезон!!!"