ТРУС! Гриша Ганчев: Самозабравилият се Пеевски и корумпираният Боби Михайлов заличават ЦСКА! Няма да им дам!

снимка: БГНЕС

Маститият бизнесмен и благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев атакува остро всеизвестния политик от ДПС Делян Пеевски и президента на БФС Борислав Михайлов. 

Роденият в село Микре ексборец не спести скандални разкрития по адрес на двамата, които според него са в основата на проблемите, които преследват ЦСКА.

Ганчев посочи възпълният Пеевски и "много корумпираният" Боби Михайлов за хората, които мътят водата в "червения" клуб. Това става ясно от интервю с бизнесмена в първите страници на третото издание на книгата "Това е ЦСКА".

На въпроса "Кой или кои поставиха железен прът в мощната машина с марка ЦСКА", Ганчев отговаря: "Един самозабравил се и много "кадърен" млад бизнесмен, умело покрит зад политическата фасада - името му е г-н Делян Пеевски, и много, много корумпираният президент на БФС г-н Борислав Михайлов."

Ганчев изтъква, че обича ЦСКА от дете. "Ще направя всичко по силите си да спасим този велик клуб от заличаването, което му начертаха."

Бизнесменът съжалява, че от европейските успехи на ЦСКА са останали само черно-бели снимки. "Което е пагубно за институцията ЦСКА във всички спортове. Надявам се постепенно да възстановим някакви позиции. Ще бъде много трудно."

Според думите му интересът към досегашният му проект "Литекс" намалява, защото Ловеч от град с 50-60 хиляди жители се е свил няколко пъти.

"Немотията и безработицата прогониха младите и образовани хора по света. Това е и причината интересът към отбора на Ловеч откъм публика постоянно да намалява, Това е голям проблем - спортът е за публиката."

В интервюто Ганчев добавя искрено, че вече съжалява, че през 90-те години се е прибрал да живее в страната. "Явно в България да инвестираш и да създаваш поминък, особено ако си българин, е много мръсно нещо. И в сто процента от случаите си голям престъпник за угода на политическата каста и придворните им журналя", избухва за финал яростният бос на ЦСКА.

Бизнесменът Гриша Ганчев, който управлява ЦСКА от миналото лято, посочи депутата от ДПС Делян Пеевски в основата на проблемите на клуба. Според него основна вина има и "много корумпираният" президент на БФС Борислав Михайлов. Това става ясно от интервю с Ганчев в първите страници на третото издание на книгата "Това е ЦСКА". На въпроса "Кой или кои поставиха железен прът в мощната машина с марка ЦСКА", Ганчев отговаря: "Един самозабравил се и много "кадърен" млад бизнесмен, умело покрит зад политическата фасада - името му е г-н Делян Пеевски, и много, много корумпираният президент на БФС г-н Борислав Михайлов." Ганчев изтъква, че обича ЦСКА от дете. "Ще направя всичко по силите си да спасим този велик клуб от заличаването, което му начертаха." Бизнесменът съжалява, че от европейските успехи на ЦСКА са останали само черно-бели снимки. "Което е пагубно за институцията ЦСКА във всички спортове. Надявам се постепенно да възстановим някакви позиции. Ще бъде много трудно." Според думите му интересът към досегашният му проект "Литекс" намалява, защото Ловеч от град с 50-60 хиляди жители се е свил няколко пъти. "Немотията и безработицата прогониха младите и образовани хора по света. Това е и причината интересът към отбора на Ловеч откъм публика постоянно да намалява, Това е голям проблем - спортът е за публиката." В интервюто Ганчев добавя, че вече съжалява, че през 90-те години се е прибрал да живее в страната. "Явно в България да инвестираш и да създаваш поминък, особено ако си българин, е много мръсно нещо. И в сто процента от случаите си голям престъпник за угода на политическата каста и придворните им журналя." Прочети още на: http://www.gol.bg/cska/2016-04-22/skandalno-grisha-ganchev-napadna-brutalno-delyan-peevski-i-bobi-mihaylov