Мястото на ЦСКА е в А група (ВИДЕО)

снимка: БТА

“Мястото на ЦСКА е в А група и това, че сега сме във В група не променя факта, че работим и се държим като професионалисти”, това каза наставникът на ЦСКА Христо Янев, предаде БГНЕС. “Горд съм от това, което направиха момчетата, защото са страхотни в чисто човешки план.

Те върнаха надеждите на хората. Постигнахме това с изключително много труд от страна на момчетата. Във всеки един момент те бяха страхотни и показаха истинският дух на ЦСКА.

Показаха всички качества, които притежават и върнаха вярата на хората. Не сме изненадани от нищо и това се видя от крайния резултат в мача. Работихме много, за да победим и да зарадваме всички, които обичат ЦСКА и ни подкрепят.

Феновете се представиха на изключително ниво, както винаги са били с тима ни тази година и ние можем да летим с тях. Футболистите, които са в ЦСКА показаха най-доброто от тях. За мен е много приятно да победим отбор, който се намира на трето място в елита.

Стойността е да излезем на терена и да видим стадиона, който скача и полудява от радост. Берое, Литекс и Монтана са отбори, които играят всяка седмица срещу сериозен противник. За нас ще е чест да играем на финала”, каза Янев.