(СНИМКА) Джон Тери прати автограф на Бойко Борисов

галерия:

снимка: фейсбук

Капитанът на Челси Джон Тери поздрави Бойко Борисов, след като научи, че премиерът на България е почитател на "сините" от Лондон. За това спомогна славещият се като върл фен на клуба от "Стамфорд Бридж" нашенец Кирил Евтимов

Той постна прелюбопитна снимка във "Фейсбук". Бургазлията снощи изгледа загубата с 1:2 от ПСЖ в компанията на редица футболни легенди, сред които Марсел Десаи, Раймон Доменек, Лий Диксън и Мартин Киоун.  След края на двубоя Евтимов отново се видя със своя добър приятел Джон Тери, на когото преди дни подари бутилка българско вино.

"Казах му, че министър-председателят на България е голям почитател на Челси. Тери се изненада много приятно и пожела да разпише специално за Бойко Борисов програмата за мача с ПСЖ", разказа пред БЛИЦ СПОРТ бургазлията, който в доста моменти представя в положителна светлина страната пред световноизвестни спортни личности.

В компанията на Евтимов и Тери беше и Марсел Десаи. Легендата на френския футбол и Челси влезе в ролята на фотограф и направи общата снимка.

Интересно е кога и как приятелят на Челси Кирил ще връчи подаръка на премиера Бойко Борисов.