Дори и баща ми да е треньор, няма да се върна в националния, сподели Насри

снимка: БТА/AP

Халфът на Манчестър Сити  Самир Насри заяви, че няма никакви намерения да се завърне в националния отбор на Франция.

Бившият играч на Олимпик (Марсилия) и Арсенал за последно носи екипа на "петлите" през 2013 година, но отказа повече да представлява страната си, след като не бе повикан за Световното първенство през 2014 година в Бразилия.

"Дори и баща ми да е треньор на Франция, пак не бих се върнал. Страдах от това, че не ме викнаха на Световното, бях обиден.

Аз исках да се откажа още през 2012 година, но тогава баща ми ме спря и ми каза "Почакай, пред теб има Световно първенство!" Аз опитах всичко, направих силен сезон в клубния ми отбор. Не искам да обидя някой, но когато видях избраниците на треньора за Бразилия бях малко изненандан, имаше хора, които не бяха за там. Знам, че не съм перфектен, но тогава бях в прекрасна форма", заяви Насри за J+1.

През миналия сезон той подписа нов 5-годишен договор с Манчестър Сити, но с привличането на Рахийм Стърлинг и Кевин де Бройне, титулярното му място изглежда мираж.

"Не мисля да се връщам в Лига 1. Животът тук ми харесва,футболът ми харесва. Може би някой ден ще играя в МЛС, но има време, ще видим", сподели още бившият френски национал.