Коклен щастлив от победата: Опровергахме много хора

снимка: ARSENAL FC

Халфът на Арсенал Франсис Коклен сподели, че с представянето си в дербито с Манчестър Юнайтед неговите съотборници са оборили голяма част от своите критици. На своя Емиратс лондончани победиха категорично „червените дяволи” с 3:0, измествайки тима на Луис Ван Гаал от втората позиция в класирането.

„Това бе страхотна победа за нас срещу един голям отбор. Смятам, че много хора не са очаквали да победим, но ние ги опровергахме. Всички в съблекалнята знаехме, че имаме сили за добри резултати през този сезон и, че можем да бъдем претенденти за титлата.”

„Определено играем по-силно срещу големите отбори. Миналият сезон победихме Манчестър Сити, сега успяхме да го постигнем и срещу Юнайтед. Всичко опира до постоянство. Първенството става все по-тежко, защото дори по-малките отбори вече успяват да спечелят срещу фаворитите. Затова трябва да се стараем да постигаме добри резултати всяка седмица. След загубата от Олимпиакос бяхме наясно, че трябва да подобрим представянето си и се радвам, че успяхме да го постигнем”, заяви опорният халф на „артилеристите”.