Де Хеа обмисля подновяване на договора с Манчестър Юнайтед

снимка: БТА/AP

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа обмисля да сложи подписа си на нов дългосрочен договор с клуба от "Олд Трафорд", след като трансферът му в Реал Мадрид пропадна.

Стражът можеше да премине в испанската столица за 29 милиона паунда, но в крайна сметка един от двата клуба не подаде документите си на време, като сега те се обвиняват помежду си.

През миналия сезон Де Хеа на няколко пъти обяви, че не иска да подновява договора си с "червените дяволи", който е до края на сезон 2015/2016, като се надяваше да бъде продаден през това лято. Това обаче не се случи и в момента Де Хеа обмисля какво да прави с бъдещето си, докато е на подготовка с националния отбор на Испания.

"Той е спокоен. Сега няколко дни ще бъде далеч от мислите за проваления трансфер в Реал Мадрид. Фокусирал се е изцяло над националния отбор и това го прави професионалист.

Добре е за него да е тук. Според мен представянето му на терена може да се подобри. Когато човек е в стресува ситуация, той може да направи доста неочаквани неща на игрището", споделя треньорът на испанците Висенте дел Боске.