Трансферни слухове и новини от Англия

снимка: БТА/AP

"Дейли Мейл": Отборите на Уест Хям и Тотнъм ще продължат преговорите за преминаването на Емануел Адебайор на "Болейнд Граунд" до края на деня.

Различни източници: "Чуковете" ще се опитат да привлекат и Виктор Моузес от Челси за един сезон под наем, но проблемът е, че клубът е запълнил местата на играчи, които могат да бъдат взети под наем. Това означава, че ще се наложи да се разделят с някой от временните си футболисти.

"Дейли Телеграф": Емануел Адебайор не попада в плановете на мениджъра Маурисио Почетино за настоящия сезон и въпреки че има договор за още една година, той най-вероятно ще бъде прекратен. Поради тази причина "шпорите" ще трябва да платят обещетение на тогоанеца и това е причината усилено да му търсят нов отбор в последния ден на трансферния пазар.

"Livepool Echo": Отборът на Ливърпул е готов да се раздели с крайния бранител Хосе Енрике, като най-голям интерес има от Уест Бромич Албиън. Брендън Роджърс вече обяви, че няма да разчита на испанеца през кампанията, като се очаква да премине на "Хоутърнс" с минимална трансферна сума.

"Дейли Мирър": Евертън е готов да привлече Аарън Ленън от Тотнъм. Крилото прекара част от миналия сезон при "карамелите", като се очаква тимът от Ливърпул да заплати 4,5 милиона паунда, за да го откупи от лондончани.

"Дейли Мейл": Ръководството на Арсенал ще се опита да се "отърве" от дефанзивния халф Матийо Фламини. Причината е заплатата в размер на 60 000 паунда седмично, която той получава, а няма никакъв шанс да се пребори с Франсис Коклен за титулярното място. На Фламини е казано, че може да си потърси нов отбор.

"Дейли Мейл": Арсен Венгер ще се опита да привлече Единсон Кавани и Адриен Рабио от Пари Сен Жермен в последния ден на трансферния прозорец в Англия.

"Beyaz Gazete": Манчестър Юнайтед е отправил късна оферта за звездата на Байер (Леверкузен) Хакан Чалханоглу и се надява на успех в последния ден от трансферния пазар. В централата на немския тим е пристигнала оферта на стойност 36 милиона евро за турския национал.