Моуриньо вече нямал различия с Абрамович

галерия:

снимка: БТА/AP

Мениджърът на английския шампион Челси Жозе Моуриньо разкри, че в професионално отношение вече няма различни виждания със собственика на „сините“ Роман Абрамович. Въпреки че не конкретизира, Специалния сподели, че в първия си период начело на тима от „Стамфорд Бридж“ е имало разногласия с милиардера и това е била една от причините за напускането му.

„В лично отношение нямахме проблеми, но в работата имахме различия. Сега не е така. Когато г-н Абрамович ме покани отново, ми обясни, че иска да печелим трофеи и разногласията ни са изгладени“, коментира Моуриньо.

Специалния говори предимно за началото на сезона в английската Висша лига този уикенд и евентуалните съперници на Челси в борбата за титлата. Освен обичайните заподозрени, Моуриньо не изключи възможността Тотнъм също да играе роля в разпределението на челните позиции.

Според португалеца, инвестициите на трансферния пазар ще се окажат решаващи в съревнованието на терена – Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и „страхотния“ Арсенал са най-опасните конкуренти на Челси, но и Ливърпул не е за подценяване, смята Моу.