Моуриньо: Мога да работя още 20 години

снимка: БТА/AP

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо разкри, че може да остане във Висшата лига още 20 години.

"Мисля, че мога да продължа докато стана на 70, не искам да съм на терена завинаги, но ще остана докато здравето ми го позволява", сподели Специалния пред репортери.

"Това е една професия, където опитът има много важна роля. Когато си футболист, физическата ти сила решава кога да спреш да играеш, докато при треньорите не е така. Ако не изгубиш апетит към играта, можеш да продължиш много време. А със всяка година придобиваш много опит. Аз виждам себе си много по-добър от колкото преди 10 години примерно. Вървя нагоре и се развивам 

Когато станеш шампион, това те прави много по-добър от колкото по-лош. Поне при мен е така, а се надявам и с футболистите ми също така да се случва. Искам момчетата да се чувстват добре и съм сигурен, че след последния сезон всички те са по-добри хора.

Сега започва новия сезон в Англия и мисля, че тази година ще е много по-оспорвано от колкото, когато и да било. Ще има много разочарования, повече загуби, но ще бъде много по-интересно. Според мен ще бъде много трудно да защитим титлата си, но това е нашата цел", допълни Моу.