Разкритията продължават: Коста обичал да гледа филми за възрастни с приятели

снимка: БТА/AP

Интересните истории около автобиографията на Диего Коста не спират. "Изкуството на войната" се появи на бял свят преди няколко дни, но вече накара всички фенове на футболиста да поискат да си я купят.

Поредното разкритие в автобиографията на нападателя на Челси е за престоя му в Албасете. Тогава неговият дом е бил този, в който всички са се събирали да си прават барбекю, да се напият по някакъв повод или просто, за да... гледат филми за възрастни.

Роденият в Бразилия таран обичал да кани съотборници и приятели, за да се забавляват до ранни зори. Една нощ компанията била изненадана, след като Коста им пуснал филм за пълнолетни и те го гледали толкова шумно, че 80-годишната съседка дошла да почука на вратата и да помоли мъжете да намалят.

"Един ден един възрастна жена дойде в тима ни и се оплака, сподели Висенте Фере де ла Роса, тогавашен спортен директор на Албасете. 

От една страна Коста и приятелите му гледаха по*но, а от друга бяха крайно нагли. Когато ги помолих да намалят този филм, Коста ми отвърна "Какъв е проблема? Не обичаш ли да правиш любов?"