Юнайтед прави опит да надцака Челси за Стоунс, предлага един от своите

снимка: Wikipedia

Отборът на Манчестър Юнайтед е готов да предложи Джони Еванс плюс сума пари, за да привлече централният защитник на Евертън Джон Стойнс, твърди "Дейли Мирър".

21-годишният бранител е трансферна цел на английските шампиони Челси, а също и на Манчестър Сити. По-рано тази седмица "сините" направиха оферта от 26 милиона паунда за Стоунс, но тя бе моментално отхвърлена.

Сега обаче на пазара има нов кандидат и това е Манчестър Юнайтед.

След като от 20-кратните шампиони не успяха да привлекат Сергхио Рамос, Луис ван Гаал е насочил вниманието си изцяло към английския национал. 

Въпреки желанието на двата гранда от Манчестър да имат силно желание за привличането на Стоунс, от Челси са сигурни, че младокът има огромно желание да акустира именно на "Стамфорд Бридж". 

От Евертън вече неколкократно заявиха, че централният защитник не се продава, но медиите на Острова са сигурни, че нова такава в размер на 30 милиона паунда ще накара ръководството на "карамелите" да размисли. Дори от клубът от Ливърпул вече имат готов план при евентуална раздяла със Стоунс - те следят Ашли Уилямс от Суонси.