Развълнуваният Иавнович: Радвам се, че съм втори капитан на Челси

снимка: БТА/AP

Днес официално бе обявено от клуба на Челси, че тима вече има нов втори капитан, след като през лятото "сините" се разделиха с клубните легенди Дидие Дрогба и Петър Чех.

Бранислав Иванович е удостоен с тази част, като бранителят пристигна на "Стамфорд Бридж" през 2008 година.

"Много съм щастлив", започна бившият играч на Локомотив (Москва).

Много съм горд с това да бъда новият втори капитан на такъв отбор. Това е нещо специално за мен, но също така значи, че ще имам повече отговорности, ще се опитам да съм от полза на момчетата.

Правя това, което винаги съм правил - давам най-доброто от себе си. Надявам се и за в бъдеще да остане така. Като се замислите обаче нищо кой знае какво не се е променило в Челси. Джон Тери е истинският капитан и лидер на отбора", сподели Иванович.

Сръбският национал изигра много силна кампания, като не изпусна нито минута от сезон 2014/2015, в който заедно със съотборниците си спечелиха титлата на Англия.

Капитан на своята страна, солидният десен бек на лондончани е един от любимците на мениджъра Жозе Моуриньо, който не пропусна да го поздрави.

"Вярно е, че в момента Джон Тери е капитанът на Челси, но вярвайте ми, Иванович също е готов да носи лентата, когато се наложи. Той има толкова много опит, страхотен човек е на и извън терена, другите момчета го уважават много и е при нас от седем години. В лицето на Джон и Иванович имаме двама страхотни капитани", заяви мениджърът на английския шампион.