Бербатов: Да помагам на ЦСКА? Кой дава ей така пари?

снимка: Булфото

Димитър Бербатов коментира тежкото състояние на един от бившите му отбори – ЦСКА – като подчерта, че няма намерение да помага финансово на 31-кратните шампиони, въпреки че реално никой не търси помощ от него.

Журналистите обаче не пропуснаха възможността да спекулират с позицията на Бербатов и положението на ЦСКА, като потърсиха коментара му за случващото се на „Българска армия“.

„Каквото и да коментирам, няма да се промени нещо в ЦСКА. Встрани съм от темата. Не трябва постоянно да се търсят мнения от различни хора, защото само се създава каша. Трябва да помагат хората, които ръководят отбора, след което да се търси отговорност от тези, които са докарали клуба до това състояние.

Може да помогна на ЦСКА, ако имат управление като това в Англия. Няма нормално мислещ човек, който да вземе бизнес или предприятие с толкова минуси, които той да трябва да връща. Няма как да помогна финансово в момента – кой дава ей така пари от собствения си джоб?

ЦСКА е пред закриване, Левски няма пари – най-титулованите отбори са в положение, в което не трябва да бъдат и всички страдаме от това“, каза Бербатов, който награди победителите в детския турнир „Данониада“.