Лудогорец предлага нов договор на Ешпиньо

снимка: Булфото

От Лудогорец ще обвържат с нов договор Фабио Ешпиньо, съобщава „Тема спорт“. Настоящото споразумение на португалеца изтича в края на юни. На 90 процента е сигурно обаче, че той ще остане и през следващата кампания.

Ръководството вече се е разбрало с агентите на полузащитника за условията в новия му контракт, като остава единствено да бъде подписан. Това ще се случи преди старта на лятната подготовка. Шампионите се събират за първи път през новия сезон на 14 юни, като се очаква ден по-късно да е и първата тренировка.

29-годишният Ешпиньо пристигна в Лудогорец през лятото на 2013 година. Той се превърна в неизменен титуляр. Халфът има 52 мача в „А“ група и 4 гола.
 
Лудогорец досега се раздели с Роман Безяк, Даниел Абало и Александър Барт, чиито договори изтичаха през лятото. Първият дори вече си намери нов отбор - подписа с хърватския Риека.
 
Цели 6 основни футболисти обаче подновиха контрактите си с клуба. Това бяха Светослав Дяков, Жуниор Кайсара, Върджил Мисиджан, Козмин Моци, които подписаха за по три години, и Йордан Минев и Владислав Стоянов.