Отговорът на Лудогорец относно Жуниор Мораес

снимка: ludogorets.com

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев отказа да разкрие подробности относно предстоящата лятна селекция на шампионите.

Очертава се "орлите" да стигнат до четвърта поредна титла в "А" група, което би означавало и нова атака на груповата фаза на Шампионската лига наесен.

В медийното пространство вече се заговори, че Лудогорец проявява интерес към колумбийски халф от елита на Аржентина, както и към бившата звезда на ЦСКА Жуниор Мораес.

На този етап обаче Дерменджиев отказа да коментира спекулациите в пресата.

"Като му дойде времето, ще бъде разгърнато всичко. И друг път съм го казвал, на този отбор не са му необходими нови футболисти", посочи специалистът.

Относно тайнствения колумбиец, той заяви: "Това е тема, която принципно е много сложна, но като дойде времето, всичко ще се разбере".

Дерменджиев разясни и ситуацията около нападателя Юнес Хамза, за който се говори, че може да бъде продаден на Стяуа. "След като се върнахме от зимната подготовка Хамза беше с националния отбор и след това лекува две контузии и затова е настрани. Това е истината за него", каза треньорът на шампионите.