Баждеков: Ако трябва, ще отмъщаваме за ЦСКА

снимка: Булфото

Левски получи интересен съперник на днешния жребий за Купата на България, след като ще трябва да премери сили с втородивизионния Монтана. Монтанчани елиминираха на 1/16-финалите ЦСКА, но сега ще трябва да се борят в два мача, вторият на стадион Георги Аспарухов.

"Нормален жребий за нас, можеше и да е по-лесен, а и по-труден. При положение, че ще се играят два мача и сме домакини във втората среща, явно сме фаворити. Щом спортният директор на Монтана Михаил Мадански е казал, че ще бъде тежък мач за нас, значи е така.

Няма проблем, че вторите срещи от този етап ще се играят през декември, защото имаме отопление на стадиона и ще го пуснем.

"Да, интересен факт е, че съперникът в предишния етап елиминира ЦСКА и за нас е предизвикателство да победим точно такъв отбор. А и ако трябва, ще отмъщаваме за ЦСКА.

За мене проблем с мотивацията не би трябвало да има, защото преди сме имали лоша практика, когато подценяваме някой по-слаб отбор.

Пък и смятам, че домакините ще бъдат много мобилизирани, все пак Левски където и да отиде, е дразнител за противниците. Предполагам, че ще се получат интересни мачове", каза Баждеков, цитиран от БТА.