Трансферни новини и слухове от Италия

снимка: БТА/AP

Sporta.bg продължава да ви представя кратко, точно и ясно есенцията от трансферните новини и слухове през последните 24 часа за отборите от големите първенства на Европа. Тъй като обикновено преобладават информации от английски медии, този път сме решили да се съсредоточим единствено върху италианския футбол.

Източник на данните е италианският журналист Танкреди Палмери, който работи в телевизия beIN Sports, вестник „Гадзета дело спорт“ и интернет сайта calciomercato.it.

Яя Туре няма да премине в Интер и през следващия сезон ще продължи да защитава цветовете на Манчестър Сити.

Артуро Видал няма шанс да премине в Манчестър Юнайтед през този сезон. Колкото до информациите за сделката между него и Арсенал, той би преминал в лондонския клуб само ако Пол Погба остане в Ювентус за 2015/2016. Много малък е шансът и двамата да напуснат по едно и също време, но идеята на Барселона е да плати 80 милиона за французина и да го използва през януари 2016 – т.е в рамките на следващата кампания, просто след изтичането на наказанието за привличане на нови футболисти. „Старата госпожа“ обаче не желае да се разделя и с двамата по едно и също време.

Поради тази причина е по-вероятно най-големият трансфер на лятото да не е Пол Погба, а Гарет Бейл, който обаче индикира, че ще остане в Реал – това подсказва, че по-скоро и уелсецът, и французинът няма да бъдат продадени.

Ако Винченцо Монтела стане треньор на Милан, то Еузебио ди Франческо е най-добрият възможен заместник. Фиорентина в същото време ще задържи Мохамед Салах. Вариантът Карло Анчелоти изобщо някога да се завърне в Милан е минимален.

Марио Суарес е искан от три клуба – Интер, Наполи и Милан, но ако ще играе в Серия А, то би било само в Интер.

Рома ще опита да привлече защитници през лятото и единственият „добър избор“ за „вълците“ е Бруно Перес от Торино, тъй като Матео Дармиан би бил прекалено скъп.

Ако Рафаел Бенитес в действителност стане треньор на Реал Мадрид, заместникът му в Наполи ще бъде Синиша Михайлович.

Ако Кевин Строотман напусне Рома, първо ще разговаря с Манчестър Юнайтед.