В Каталуния: На Кристиано му писна от Перес

снимка: БТА/AP

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е силно разочарован от ръководството на "кралския клуб", като португалският голмайстор обмисля бъдещето си в клуба, твърди в днешното си издание каталунският ежедневник "Спорт".

Барселонската медия твърди, че Кристиано се чувства ядосан от уволнението на Карло Анчелоти, въпреки изразената публична подкрепа към италианския тактик.

Карлето бе публично подкрепен не само от Роналдо, но и от други футболисти на Реал Мадрид, както и от голяма част от феновете на тима. Това обаче не промени намеренията на президента Флорентино Перес, който размаха брадвата и освободи поредния назначен от него треньор.

Освен това, "седмицата" не се чувства напълно уверен и от очакваното назначение на Рафаел Бенитес, който би трябвало да наследи Анчелоти начело на "лос меренгес".

"Спорт" добавя, че Роналдо не изпитва особено големи симпатии и към съотборника си Гарет Бейл, който продължава да се ползва със силната подкрепа на Флорентино Перес. Нещо, което също не се нрави на португалеца.

Каталунската медия обобщава, че агентът на Кристиано Жорже Мендеш вече сондира за евентуален трансфер на Роналдо в друг клуб, като интерес към португалския национал логично не липсва.

Контрактът на Кристиано Роналдо с Реал Мадрид изтича през лятото на 2018 година.