Тони Кроос се наслаждава на новата си позиция

снимка: Guliver/Getty Images

Бившият играч на Байерн (Мюнхен) Тони Кроос бе привлечен в Реал Мадрид в началото на сезона и всички смятаха, че той ще запази своята роля на атакуващ халф, но треньорът на „белия балет“ Карло Анчелоти изненада всички, като започна да налага Кроос в по-задни позиции.

Пред официалния сайт на УЕФА германският халф заяви, че се чувства щастлив в Реал Мадрид и взаимоотношенията му с Карло Анчелоти са прекрасни.

„В момента сме първи в първенството на Испания и се преставяме много добре в Шампионска лига, така че се надявам това да бъде много успешна година за нас.

Колкото до позицията на която играя в момента ще кажа, че разговаряме много с треньора ми и смятам, че той вярва, че се справям много добре.

Наслаждавам се на играта си на тази позиция и се разбираме много добре с всички мои съотборници.

Все още не познавам добре всички отбори в Испания, но това е нормално. Анчелоти разговаря с мен преди всеки мач и ми казва какво точно трябва да правя. Всичко се развива прекрасно.

Също така той е една от причините аз да съм тук. Мисля, че е нормално преди да се вземе такова решение да поговориш с бъдещия си треньор и да знаеш мнението му за теб.

Той ме окуражи и ми сподели, че моят трансфер ще направи клуба още по-силен“, завърши Тони Кроос пред UEFA.com