Ирина Шейк била шута на Кристиано заради изневери

Краят на интимните отношения между футболната звезда Кристиано Роналдо и руския супермодел Ирина Шейк е една от най-обсъжданите теми напоследък.

След 5-годишна връзка двамата сложиха край, а според писанията в медиите, причината са многобройните изневери на футболиста.

Руската красавица затвърди тази теза, като заяви, че иска връзка с „честен мъж“. Моделът на Sports Illustrated каза в последното си интервю, че се надява следващият мъж в живота ѝ да бъде „лоялен“, намеквайки, че Кристиано не е притежавал точно това качество.

„Това, което търся у един мъж, е той да бъде честен преди всичко. Обичам лоялните хора. Мисля, че това е най-важното качество, за което ще гледам“, заяви Ирина пред E! News.

Тя сподели, че засега няма планове за 14-февруари.

„Не, нямам никакви планове, но има време до събота, никога не се знае. За мен идеалната среща включва "много храна и бутилка скъпо шампанско. Шоколад и хубав филм. Например, вчера гледах "Хубава жена" и се почувствах точно като на Свети Валентин. Беше прекрасно“, сподели Шейк.

Роналдо не е коментирал раздялата си в моделката. Наскоро само пусна пусна изявление, потвърждаващо раздялата му с нея: „Пожелавам на Ирина много голямо щастие!“.

Според слуховете, звездата на Реал Мадрид бързо е забравил бившата си изгора и в момента има връзка с телевизионна водеща Лусия Виялон. В медийното пространство тръгна слуха, че не само Роналдо се радва на нова любов.

Слуховете за хубавата Ирина също не закъсняха... Твърди се, че от няколко месеца тя върти тайна любов с екранния си партньор Дуейн Джонсън-Скалата. Кечистът и руският модел се снимаха заедно в холивудската мегапродукция "Херкулес".