Футболист на Барса потвърди за спречкване между Меси и Енрике

снимка: БТА/AP

Френският защитник на Барселона Жереми Матийо потвърди, че между голямата звезда на тима Лионел Меси и наставника Луис Енрике действително е имало момент на крайно обтегнати отношения.

За скандал между Меси и Енрике се заговори след загубата на Барса от Реал Сосиедад на "Аноета", когато аржентинецът стартира срещата от резервната скамейка.

В последствие се заговори, че Меси дори настоява за уволнението на Луис Енрике, преди каталунците да навлезат във впечатляваща серия от поредни победи.

Серията на Барса бе продължена и срещу Атлетико Мадрид снощи, а Жереми Матийо разкри пред RMC интересни подробности от случващото се в тима.

"Случи се когато се върнахме от своите ваканции", разказа Матийо. "Изведнъж Лео изпусна нервите си, когато не му бе даден фаул на тренировка. Възникна напрежение, като бяха разменени някои гневни думи".

"Луис Енрике отиде при него в съблекалнята и говори с него, с което и всичко приключи. Тези неща обаче се случват навсякъде. Всичко се раздуха, защото ние сме Барса", добави французинът.