Реал Мадрид набеляза нападател на Манчестър Юнайтед

снимка: БТА/AP

Последните слухове около трансферните събития във футболна Европа ни отвеждат до Реал Мадрид. „Белия балет“ се е включил в състезанието за подписа на Хавиер Ернандес.

Нападателят на Манчестър Юнайтед е пред напускане на „червените дяволи“, като не е изключено това да стане под наем. Мексиканецът няма място в Юнайтед и иска по-често да получава шанс.

Според италианският експерт по трансферите от Sky Italia Джанлука ди Марцио, отборът на Ювентус е с най-големи шансове за нападателя.

Карло Анчелоти не е криел симпатиите си към мексиканския нападател и нищо чудно той да се озове в Реал Мадрид като резервен вариант на Карим Бензема, който наскоро подписа нов договор.

Звездата на Монако Фалкао днес не беше включен в групата на своя тим за мача с Лил. Това веднага породи спекулациите, че той ще напусне отбора до понеделник включително, когато затваря трансферния прозорец.

Малко след това дори се появи съобщение в Туитър на Фалкао, който се радва на трансфера си в Реал, но то бе много бързо изтрито. Все пак всички издания го препечатаха, но някои специалисти смятат, че това е трик на неговия мениджър Жорже Мендеш.