Стърлинг отказа да преподпише с Ливърпул

галерия:

Тази сутрин феновете на Ливърпул не са в добро настоерние, след като разбраха, че една от бъдещите им звезди може да напусне "Анфийлд" в близкото бъдеще.

20-годишният Рахийм Стърлинг, чийто договор изтича през лятото на 2017, е отказал ново споразумение, като от клуба са му предложили заплата шест пъти от тази, която той сега печели. Според "Дейли Мейл" английският национал е отказал седмично възнаграждение от 180 000 паунда.

"Собствениците на Ливърпул срещат огромни затруднения при опитите си да подпишат нов договор със Стърлинг, като днес стана ясно, че проблемът за него не е само във възнаграждението, което получава. Стърлинг, който вече отказа куп оферти, вярва, че най-много му приляга да играе като нападател във формация с трима в предни позиции, а не на крилото, както го използва Брендън Роджърс в момента", заявиха от ръководството днес.

Английският вестник вярва още, че след като Стърлинг е отказал да подпише преди лятото, това ознчава, че той не иска повече да играе за Ливърпул, което през лятото ще доведе представители на Реал Мадрид, Байерн (Мюнхен), Манчестър Сити и Арсенал на "Анфийлд", за да правят предварителни преговори с младока.

4137189