Джерард и Карагър обявиха играчите за благотворителния мач

Утре на стадиона на Ливърпул "Анфийлд" ще се "изсипят" цял куп бивши и настощи звезди на Висшата лига, за да изиграят 90 минути, приходите от които ще отидат за благотворителност.

Вчера капитаните на двата отбора Стивън Джерард и Джейми Карагър посочиха и играчите, на които ще разчитат.

Стиви Джи ще има възможност да използва: Брад Джоунс, Глен Джонсън, Скот Дан, Ашли Уилямс, Йон Арне Рийзе, Луис Суарес, Фернандо Торес, Рики Ламбърт, Шаби Алонсо, Тиери Анри, Чарли Адам, Райън Бабел, Джей Спиърнг, Джон Тери, Антъни Джерард.

Бившият бранител на червените Карагър ще може избира от: Хосе Енрике, Луис Гарсия, Дидие Дрогба, Хари Кюъл, Алваро Арбелоа, Стюарт Даунинг, Лукас Лейва, Гаел Клиши, Пепе Рейна, Фабио Борини, Джонджо Шелви, Мартин Кели, Джон Фланаган, Крейг Белъми и Марио Балотели.

Дирк Кайт и Раул Мейрелеш страдат от контузии и няма да могат да вземат участие в срещата. Холандецът със сигурност е доста разочарован в момента, след като преди няколко седмици заяви, че завръщането му на "Анфийлд" ще бъде много емоционално и няма търпение отново да види феновете на "червените".

Това означава, че Стивън Джерард и компания ще трябва да търсят нови двама играчи в последния момент и те почти сигурно вече откриха един, който има голямо желание да участва.

Бразилецът Фабио Аурелио, който бе част от Ливърпул шест години, между 2006 и 2012 и записа 87 мача с червения екип във Висшата лига е забелязал, че в социалната мрежа Instagram има съобщение за контузиите на Кайт и Мейрелеш и за учудване на всички е написал коментар, който гласи: Може ли аз да взема участие?