Светлината на прожекторите освети Хари Кейн

галерия:

Вчера отборът на Англия победи Литва с 4:0 в мач от квалификациите за Европейското първенство във Франция през 2016 година. 

Това бе пета поредна победа за "трите лъва", които са убедително на върха с 15 точки и голова разлика 15:1. 

4137098

Но не това бе на първите страници във вестниците на Острова днес. Снощи на "Уембли" нападателят Хари Кейн отбеляза дебютното си попадение за Англия само 79 секунди след като се появи на терена, заменяйки капитана Уейн Рууни

4137099

Младият атакуващ футболист, който е част от тима на Тотнъм има 29 гола от началото на сезона с екипа на "шпорите" във всички турнир и очаквано получи повиквателна от националния селекционер Рой Ходжсън. 

4137100

В тази среща се случиха доста интересни неща, като например фактът, че Уейн Рууни отново вкара за Англия и вече е само на три попадения от сър Боби Чарлтън, който е топреализатора на островната държава, а също така и Дани Уелбек бе избран за "Играч на мача", но светлината на прожекторите падна върху младия Кейн, който се възползва от прекрасно центриране на Рахийм Стърлинг, за да ознаменува дебюта си с попадение. 

4137101

Очаквано след края на двубоя Кейн получи и похвали от своите съотборници. Рахийм Стърлинг и Лейтън Бейнс се изказаха доста ласкаво за своя съотборник в националния отбор.

"Много се радвам за Хари, той има голямо бъдеще с  екипа Англия", заяви крилото на Ливърпул.
"Той в момента е в невероятна форма, много се радвам, че успя да отбележи още в първия си мач", допълни Бейнс.