Стъридж не спира да ... се контузва

снимка: Guliver/Getty Images

Нападателят на Ливърпул и английския национален отбро Даниел Стъридж отново е контузен и ще пропусне следващия един месец, поради поредната контузия, която го измъчва.

Стъридж се контузи през август и мениджърът на мърсисайдци трябваше да се справя без него в следващите пет месеца. И сега, когато изглеждаше, че нападателят навлиза отново във форма, той претърпя нова контузия. Според лекарския щаб на "червените" бившият играч на Челси има разкъсан мускул.

25-годишният нападател вече отпадна от селекцията на "трите лъва", но по всичко личи и че той ще изпусне важните мачове на тима си в битката за Топ 4 на Острова.

От началото на седмицата лошите новини за мениджъра на пет-кратните европейски шампиони Брендън Роджърс буквално се сипят една след друга. На 4 април Ливърпул има среща с друг пряк конкурент за Топ 4 - Аренал. В срещата участие няма да вземат Стивън Джерард и Мартин Шкъртел, които получиха по три мача наказание за изцепките си в дербито с Манчестър Юнайтед в неделя, а контузените в "червения" клуб са Стъридж, Адам Лалана и Рахийм Стърлинг.