Кариерата на Балотели в Ливърпул не е приключила

снимка: БТА/AP

Брендън Роджърс е сигурен, че нападателят Марио Балотели има своето място в Ливърпул и е твърде рано да бъде отписван, заяви мениджърът на "червените" по време на пресконференция преди реванша за купата на Лигата с Челси.

Роджърс потвърди, че Балотели не е играл за купата на страната в събота срещу Болтън, защото не се е представял на ниво в тренировките, но това не означава, че Ливърпул е затворена страница за него.

"Възможността е тук. Марио трябва да се възползва от нея. Знам, че е в труден период, но съм сигурен, че той желае да се докаже." Шансовете на Балотели обаче да възвърне мястото си в стартовия състав обаче изглеждат все по-малки.

Италианецът още търси първия си гол за първенство, а в същото време Даниел Стъридж е подновил тренировки на пълни обороти с първия тим в неделя. Англичанинът не е играл от август, след като се възстановяваше от травма в бедрото, получена на лагер на националния отбор.

Неговото връщане на терена е близо, но то няма да бъде във вторник срещу Челси. Преди седмица в първия полуфинален мач Ливърпул и Челси завършиха 1:1, като головете отбелязаха Рахим Стърлинг и Еден Азар.