Моуриньо за трансфер на Меси: Очевидно не е вярно

снимка: БТА/AP

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо отрече сензационните слухове в пресата, че суперзвездата на Барселона Лионел Меси е пред трансфер на "Стамфорд Бридж".

Медиите в Аржентина гръмнаха с информацията, че Бълхата вече планира трансфер далеч от "Камп Ноу", като именно Челси е предпочитана дестинация за четирикратния кавалер на Златната топка.

Съобщава се, че Лионел Меси дори е стартирал изучаването на английски език, което да улесни още повече адаптацията му в английската Висша лига.

Според пресата в родината на Меси, немският спортен гигант adidas е готов да съдейства за подобна сделка, само и само аржентинецът да облече екипа на Челси, съдържащ именно логото на световноизвестната компания.

Попитан относно това на днешната си пресконференция пред медиите, Жозе Моуриньо отрече неговият клуб да има каквито и да е планове за трансфер на голямата звезда на Барселона.

"Очевидно е, че това не е вярно", бе лаконичният коментар на Специалния.

През седмицата Лионел Меси отбеляза хеттрик във вратата на кипърския АПОЕЛ, превръщайки се в най-резултатният футболист в историята на Шампионската лига с актив от 74 гола до момента.