Какво му липсва на Балотели и ще се върне ли в Италия?

снимка: БТА/AP

Нападателят на Ливърпул Марио Балотели не може да се адаптира към живота в Англия защото много му липсва неговата дъщеричка, твърди агента на италианския национал.

Балотели стана баща прз декември 2012-та година и неговия агент Мино Райола твърди, че му липсва честия контакт с дъщеря му.

Балотели игра в Англия за отбора на Манчестър Сити и няма проблем с живота на Острова, просто изпитва различни чувства в сравнение с престоя си при "гражданите".

В момента Балотели е контузен, а неговата резерва Рики Ламбърт отбеляза по един гол в последните два мача, когато започва титуляр.

"Не трябва да критикувате Балотели. Той трябва да получи нужното време да се адаптира в Ливърпул. Трудностите му не са свързани с футбола. Просто фактът, че не вижда дъщеря си често не му харесва."

Според някои спекулации дори се твърди, че Балотели може да се завърне в Италия още през зимата нищо, че Брендън Роджърс даде 16 милиона паунда за нападателя.

"Балотели никога няма да се върне в италиански тим. Веднъж вече направих тази грешка защото го послушах," сподели Райола.