Медиите в Англия: Два месеца за Балотели да се докаже

галерия:

снимка: БТА/AP

Представянето на Марио Балотели изобщо не се харесва на феновете на Ливърпул. Нападателят все още няма гол в Премиършип в своите шест мача с червената фланелка в Англия като има 13 удара в очертанията на вратата.

Единственото попадение на Балотели този сезон е срещу българския Лудогорец в Шампионската лига. Ужасният старт на Ливърпул в шампионата също е следствие от лошото представяне на италианеца.

Затова нервите на фенове, медии и треньорско ръководство са опънати до краен предел. В днешните си броеве големите вестници в Англия изразяват мнение, че Балотели ще има много кратък срок да обърне нещата в своя полза.

Смята се, че ако той не подобри представянето си ще бъде продаден още през януари месец като отвори трансферния прозорец. "Мирър","Таймс", "Сън" и "Телеграф" вярват, че следващите 68 дена ще са много важни за кариерата на нападателя в Ливърпул като цитират източници близки до клуба и Брендън Роджърс.

Още повече, че вчера Балотели се забърка в нов скандал след като полицията го разследва, че е обиждал жена, която се опитала да снима неговото Ферари. В същото време медиите се шегуват, че Марио има повече прически отколкото голове в Ливърпул, като вече три пъти смени своята прическа, а има само един гол.

Медиите напомнят, че това няма да бъде нещо ново за Ливърпул след като преди няколко години отбора закупи Роби Кийн за 19 милиона паунда и след само шест месеца по-късно той бе върнат обратно в Тотнъм за 12 милиона. Марио Балотели струва на Ливърпул 16 милиона паунда.

4120623

 

4120624

4120625

4120626

 

4120627