Сент Етиен още държи под напрежение Монако и Бербатов (ВИДЕО)

снимка: asse.fr

Отборът на Сент Етиен се възползва максимално от по-леката си програма в последните две седмици и се доближи, поне временно, на точка от четвъртия във френската Лига 1 Монако, след като днес срази с 3:2 Метц като гост.

След като бе постигнал само една победа в първенството през 2015-та година, един от най-славните френски тимове отстъпи позициите си в класирането на Димитър Бербатов и компания.

Миналата седмица обаче Сент Етиен надви с 2:0 Лориен, който се намира точно над чертата на изпадащите, а днес надделя като гост на последния в класирането. „Зелените“ са с 49 точки и се доближиха на 1 до Монако на петото място, но монегаските са с мач по-малко.

Роман Хамума асистира и за трите гола на Сент Етиен, които бяха отбелязани от Макс Градел в 38-ата минута и Мевлют Ердинг в 42-ата, като за нападателя от Кот д'Ивоар това бе осмо попадение през сезона и той се утвърди като водещ голмайстор на тима.

В 80-ата минута Моло направи резултата 3:1, след като преди това Лежюн бе намалил изоставането на домакините, а крайното 2:3 фиксира Н'Гбакото от дузпа в 90-ата минута.


All Goals - Metz 2-3 St Etienne - 14-03-2015by LiG2Fr