Михайлович втрещи Италия, налетя на свой футболист (ВИДЕО)

снимка: Guliver/Getty Images

След края на двубоя между Сампдория и Дженоа, завършил при равен резултат, зрителите станаха свидетели на странна реакция от страна на треньора на домакините Синиша Михайлович, който не успя да се сдържи и нападна защитника на Сампдория Васко Реджини.

Към края на мача Дженоа имаше шанс да открие резултата и да открадне всичките три точки, поради несъобразителните действия на защитника на Сампдория Васко Реджини, който наруши правилата и позволи на гостите да получат опасен пряк свободен удар.

Положението беше пропиляно от Дженоа, но след края на двубоя, Михайлович нападна своя защитник поради шанса, който предостави на гостите да си тръгнат с пълен актив от точки.

Треньорът на Сампдория не увладя нервите си и се нахвърли върху нищо неподозиращия защитник на тима и само бързата намеса на съотборниците му го спаси от здрав пердах.

По-късно Михайлович се опита да обясни поведението си пред медиите като заяви: "Когато един играч е с гръб към вратата, той не трябва да прави фаулове като този. Почувствах, че заради това можехме да загубим това дерби, в което и двата отбора направиха всичко, за да стигнат до победата".