Шеф в Левски: Делян Пеевски не съм го виждал и по телевизията

снимка: levski.bg

Един от тримата основни акционери в Левски Николай Ангелов стана поредният шеф в клуба, който публично отказа да се познава или да бъде под влиянието на депутата от ДПС Делян Пеевски.

На въпрос дали по някакъв начин Пеевски участва във финансирането или в управлението на клуба, Ангелов каза, че изобщо не го познава и дори не го е виждал на малкия екран, защото не гледа телевизия вече шест години.

Ангелов също така потвърди, че Левски иска извънреден конгрес на БФС, но не за да се смени Борислав Михайлов, а за да се изключат футболните президенти от състава на Изпълкома. „Така се поражда конфликт на интереси по много теми – телевизионните права“, обясни Ангелов.

„Не искам да влизам в махленския стил на Венци Стефанов... черни хайвери, бели хайвери. Трябва да започнем да вървим нагоре, а това няма как да стане в сегашното положение“, обясни още Ангелов.

Той говори накратко пред медиите след събирането на Управителния съвет на Левски, което е взело решение за бюджета на клуба - отделени са за селекция 1 милион лева.