Странно: Янев закри тренировките на ЦСКА в Гърция

снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Христо Янев взе изключително странното решение да закрие всички тренировки на отбора до края на лагера в Гърция, съобщава вестник „Меридиан мач“.  

В последните три дни заниманията на „армейците" в южната ни съседка ще се проведат при затворени врати.   Отборът вече се усамоти вчера, когато тренировката не се проведе на Градския стадион в Александруполис, а на терен в близост до болницата, заради извънредното положение в града.   Не е ясна причината за изолирането на тима на ЦСКА, тъй като в Гърция не са готвят други родни отбори. Янев и компания обаче очевидно са се уплашили от шпиони сред феновете, които да разузнават тактическите им занимания.

Известно е, че „червените“ са на полуфиналите в турнира за Купата на България и предстоящият жребий може да им позволи да атакуват отличието.

ЦСКА бе подкрепен от агитка от 20 души в последната контрола срещу младежкия тим на Пантракикос Комотини. Едва ли обаче ще се съберат толкова хора за последния мач срещу Византион в Кокинокома утре.