Лудогорец отмъква сексбомба от Божинов и Партизан (СНИМКИ)

галерия:

Красивата директорка на маркетинговия отдел Снежана Филипович на Партизан е решила да напусне работа. Сръбският "Telegraf" пише, че тя дори вече е подала оставката си. Хубавицата наскоро се ожени за вратаря на Лудогорец Милан Борян и иска да прекарва времето си с него. Сръбкинята е твърдо решила, че ще се раздели с "гробарите". Русата красавица постъпи на работа на ЮНА през 2012 г. И привличаше погледи на фенове, футболисти и съперници.

 

4152629Клубът още не е обявил дали въобще ще назначава някой на нейно място. За престоя си в сръбския град атрактивната шефка е подписала над 20 договора за спонсорство и още 50 с различни спортни фирми. Според сръбските медии 31-годишната Снежана дори вече си търси работа в България. "informer" твърди, че красивата сръбкиня и канадският национал са взели това решение още преди 2-3 седмици, когато бяха на меден месец на Малдивите.

4152628

Хубавицата се радва на силната любов, която има с вратаря на Лудогорец. Сръбкинята качи снимки в социалната мрежа на вестници, писали за сватбата й с Борян. "Всички наши вестници пишат за голямата ни любов", написа русокосото изкушение.