Треньорът на Славия си тръгнал, за да освободи напрежението (ВИДЕО)

снимка: БТА

Старши треньорът на Славия Иван Колев е взел решение да си подаде оставката, за да се свали напрежението в отбора след трите поредни загуби на "белите".

Оставката на Колев бе приета от президента на клуба Венцеслав Стефанов. Заедно с треньора от "Славия" си тръгва и единият от неговите помощници - Ангел Славков. Треньорът на вратарите Радостин Станев е получил предложение от ръководството на „белите” да продължи да работи на същия пост.

Ето какво каза Колев пред за Канал 3:

"След трите поредни загуби смятам, че е добре да се освободи малко от напрежението. Мисля, че с това мога да помогна на отбора предвид следващите три мача да излезе по-освободен от напрежението", заяви Колев за специално за Канал 3.

По-важното е, че аз оставам с най-добри чувства към състезателите, на които благодаря за много сериозната работа и положения труд, мъжки момчета, с качества и възможности. Надявам се да ги разкрият и реализират докрай и към всички останали – ръководство, колеги в щаба ми, работници, служители докторски екипи и т.н. С тях работихме прекрасно", добави наставникът.

Ето видео, осигурено от "Канал 3":