Мъжемелачка: Бившата на Данчо Тъча залюби индийски секссимвол

Бившата съпруга на футболиста Йордан Тодоров - Елена, отново е сгодена. Красавицата, която бе секретарка, а според злите езици и нещо повече на Боби Михайлов, е омаяла един от най-известните актьори и модели в Индия - Кушал Тандон.

Двамата имат връзка от няколко години, но едва наскоро любимият й се престрашил да поиска ръката й, пише "България Днес". Бившата на Данчо Тъча въобще не се замислила и вече е със статут "сгодена".

Очаква се сватбата да е през идната година. Елена и секссимволът на Индия се запознали през 2009 година по време на курс в театралната филмова академия в Ню Йорк. Любовта им пламва от пръв поглед. "Любовта ни разцъфна между зелените дървета и чуруликащите птици в градината на колежа", разтваря сърцето си талантливият секссимвол от Боливуд, който е голямата звезда в тв сериала Ek Hazaaron Mein Meri Behna Hai, както и във филмите "Ромила", "Големият шеф 7" и "Лоша компания".

В началото на връзката им разстоянието е сериозна пречка за двамата. Кушал живее в Мумбай и на Елена често й се налага да пътува дотам, за да бъде с него. Няколко пъти и той идва в България заради любимата си.

Двамата участваха заедно и в индийския аналог на "Денсинг Старс" - "Нач Балие", където предизвикаха истински фурор. Въпреки че бяха любимци на публиката, Елена и Кушал не успяха да спечелят предаването.

"Страхотен тандем сме! За мен той е на първо място приятел! Подкрепя ме безрезервно и се радвам, че имам силен човек до себе си. Откакто се познаваме, и двамата израснахме много и се радвам, че ставаме все по-отговорни един към друг и имаме общи планове за бъдещето. На една възраст сме и гледаме в една и съща посока, допълваме се", обяви мъжемелачката.

След това заради разстоянията се разделят и актьорът забива своя колежка. Преди няколко месеца с Елена отново се събират. Те заживяват в Истанбул, където имат апартамент в един от баровските квартали. Следва и предложението за брак. Хубавицата ще стане снаха в един от най-известните родове в Индия.

Дядото на Кушал е бивш министър от най-населения щат Утар Прадеш. Семейството има сериозни политически позиции в столицата му Лакнау. Това ще е втори брак за Елена след този с бранителя, известен с ироничния прякор Данчо Тъча.

Двамата се ожениха на 1 юни 2008 г. въпреки слуховете, че красавицата е любовница на фактори в БФС. Четири години по-късно се разведоха, а още преди да са подписали документите, Тодоров чакаше дете от любовницата си Ани от Пловдив.