Гонзо пак захапа Лудогорец: Като кажеш "А", кажи и "Б"

снимка: БТА

 „Любопитно ми е да разбера какво точно е имал предвид президента на Лудогорец (Александър Александров) като е казал, че срещу бивш отбор моралът е по-различен.

Когато кажеш „А“, трябва да кажеш и „Б“. Не съм търсил полемики с Лудогорец и заставам зад думите си. Това дали те ще спрат да правят подобни номера си е техен проблем“, заяви спортният директор на Левски Георги Иванов след победата с 1:0 над Черно море, която извиси „сините“ еднолично на върха в А група след 13 кръга.

След равенството 1:1 между Левски и Лудогорец Александър Александров заяви, че Гонзо създава интриги умишлено, за да скрие факта, че "орлите" превъзхождат "сините" на терена. 

"Доволен съм от видяното на терена. По никакъв начин не трябва да се възгордяваме, че сме първи. Рано е да се говори за цели и за класиране. Нападателите не са това, което очакваме всички в Левски.

Левски играе добре в дефанзивен план, защото всички се раздават в задни позиции. При положение, че побеждаваме в последните мачове е нормално да има прогрес в играта ни. Преди три месеца трудно се справяхме, но сега не е така.", сподели още Гонзо.

Вижте видео от изказването му, предоставено от Канал 3: