Гонзо: Първото място ни отива

снимка: БТА

Спортният директор на Левски Георги Иванов бе изключително щастлив от победата на "сините" над Литекс с 2:1 в мач от 11-ия кръг на "А" група. Ето какво заяви Гонзо след мача. 

"Спечелихме доста тежък мач срещу добър отбор. Трудът се възнаграждава. Те показаха с желанието и играта, че заслужават победата. Поздравявам играчите и треньорите, които изиграха мача тактическо правилно и затова спечелихме", коментира Георги Иванов.

"Радваме се, че статичните положения ни се получиха днес. По начина, по който играхме и всеки се труди, смятам че победихме заслужено. Тези момчетата заслужават да са на първо място. В съблекалнята им казах, че им отива да бъдат на първо място, и че от тях зависи дали ще го запазят", добави спортният директор на Левски.

"Левски изигра и други добри мачове. Играем мач за мач. Опитваме се да се подобряваме всеки ден. Знаете, че взехме футболисти, които тепърва ще навлизат във форма и имаме контузени футболисти. Всички дават всичко от себе си да се адаптират по най-добрия начин. Аз съм доволен от всеки един от тях. Най-важното е Левски да изгради манталитет на победители. Очаквам всеки мач Левски да побеждава", каза още Иванов.

"Феновете днес бяха феноменални. Даже мислихме, че трябва да правим нова трибуна на стадиона на Литекс, защото щяха да я бутнат за малко", каза накрая легендата на Левски, цитиран от Канал 3.