Бойко Борисов с мнение по казуса с ЦСКА

снимка: БТА

Министър-председателят Бойко Борисов обяви, че е готов да помогне на ЦСКА и подчерта, че голяма част от хората в Министерски съвет са цесекари. Борисов сподели мнението си и за отказа на Григор Димитров да играе за България в двубоя с Унгария за "Купа Дейвис".  "Искам много да помогна наЦСКА!

Само да ми кажат как да им помогна. Готови сме да им даде веднага базите. Бих им помогнал на драго сърце. В момента помагаме на Черно море да си оправи стадиона, да му сложат осветление.

Стремим се да помагаме на всички с каквото можем. Григор Димитров? България, дори в бедността ѝ, е давала пари за Григор. Но така е преценило момчето. Той е суперталант. Аз бих играл за България винаги, ако бях на негово място. Това е висша чест", каза премиерът пред bTV.

Политикът допълни, че вече е приключил с участието си за отбора на Витоша (Бистрица). Борисов заяви още, че спортува винаги, когато намери време за това.

Той се пошегува, че играе професионално тенис: "Аз съм професионалист в тениса, печеля пари от него. Играем на по 10 лева и който загуби купува след това на другите по нещо - бира за тези, които пият бира, а за мен - таратор. Аз пия таратор", каза Борисов, цитиран от "Новспорт".