Янев: Наясно сме, че терените не са добри

снимка: btv.bg

Старши треньорът на ЦСКА Христо Янев очаква „армейците“ да демонстрират същите дух и поведение срещу Септември, каквито видяха феновете и в първия кръг на В група срещу Струмска слава при победата с 3:0.

Наставникът говори преди кръга от трета дивизия – в неделя от 18 часа на стадион „Локомотив“ в столичния квартал „Надежда“ ЦСКА гостува на Септември (София). Главен съдия на двубоя е Ивайло Стоянов, за когото Янев заяви, че е „хубаво реферите да вдъхват респект“.

„Здраво сме стъпили на земята. Съперникът е сериозен отбор, личи си от работата на треньора, така че имаме нужното уважение. Ще търсим победата от първата до последната минута. Ако правим промени, те ще са според съперника.

Момчил Цветанов няма да отсъства толкова дълго, но за него е неприятен този процес. Ако иска да бъде полезен на отбора, трябва да се излекува.

Не ме притеснява терена на стадион „Локомотив“, защото и другите не са в особено добро състояние. Надявам се да сме се подготвили, теренът е еднакъв и за двата отбора.

Предполагам, че ще получим същата подкрепа от фенове, каквато сме виждали винаги. Нека не говорим още за мача за Купата, аз ще се постарая колкото може повече футболисти да играят, виждам, че мога да разчитам на всички тях“, заяви Янев.