Васил Колев с предупреждение към Гонзо

снимка: tv7.bg

Председателят на "Тръст Синя България" Васил Колев обави в ефира на Канал 3, че очаква Левски да има сериозни проблеми с лиценза за "А група в края на миналия сезон. Колев бе гост в предаването "Спорт в обектива" и изказа своето мнение за ситуацията в клуба след смяната на собствеността. 

"Тодор Батков остави клуба разбит. Левски взе с големи мъки лиценз и през този сезон ще станем свидетели на същото нещо. Надявам се положението да се подобри след идването на четвъртия от собствениците", заяви Колев.

В близките седмици На Герена се очаква да бъде обявена сделга със сериозен генерален спонсор, който също да внесе стабилност. 

Васил Колев обяви, че "Тръст Синя България" може да поиска оставката на спортния директор Георги Иванов- Гонзо.

"Ще има гласуване от членовете на тръста и ако 10% от тях са "За" ще обсъждаме дали да пожелаем Гонзо да си тръгне. Ако желаещите са 51% директно ще я поискаме. Всеки член на тръста може да поиска разглеждане на всякакъв въпрос свързан с бъдещето на Левски. Феновете ще имат голяма роля в клуба. Купуването на билети и посещаването на мачове е ключът към помощта, която всеки един левскар може да окаже в този труден момент", добави Колев.

На Герена ще бъдат инсталирани електронни пропусквателни машини, като така ще се спре влизането гратис на стадион "Георги Аспарухов". Системата ще струва около 100 хил. лв и ще бъде използвана на входовете за фенове, които не са с абонаментни карти, а със стандартни билети.