Левски иска бивша цел на ЦСКА

снимка: БТА

Спортният директор на Левски Георги Иванов за интерес от страна на „сините” към футболиста на Риека Венцислав Христов. Левски е близо и до подпис със сенегалския нападател Бара Бебето.

„Целта вече са ни централните нападатели. Водим преговори с двама-трима. Не искам да коментирам отделни играчи, докато нещо не стане официално. Имаме интерес към Венци Христов, но той има и клуб, с който водим някакви разговори. До два-три дни ще знаем кой ще е централният нападател“, заяви Иванов.

Той отрече появилите се спекулации, че Даниел Боримиров може да напусне поста си директор на детско-юношеската школа на клуба, както и по-рано ви информирахме.

„Нямам такава информация, но питайте Боримиров. Вчера говорих дълго с него и въобще не съм останал с такова впечатление“, каза Гонзо.

„Чакаме да видим дали документите на Атанас Курдов са изрядни, ако те могат да създадат проблеми на Левски, няма да го вземем. Разговаряме с неговите адвокати и агенти. Ако всичко е наред, ние ще подпишем договор с Курдов“, завърши Иванов, цитиран от bTV.