Пълна подкрепа за ЦСКА от "Сектор "Г"

снимка: БТА

Днес представителите на организираните привърженици на ЦСКА дадоха пресконференция, на която изказаха пълна подкрепа за клуба. Говорителят на Фенклуб Сектор Г Павел Маринов, представителят на "Animals" Миро Василев и Мартин Медаров от "Офанзива" говориха в Пресклуб България за ситуацията "при червените" и предстоящото участие на тима във В група.

"Сектор Г и всички други неорганизирани фенове на ЦСКА стоим твърдо зад отбора, това си е нашият отбор и винаги ще бъде подкрепян, където и да играе. Елитът е там, където е ЦСКА", бе обявено на пресконференцията.

"Сектор Г и всички други неорганизирани фенове на ЦСКА стоим твърдо зад отбора, това си е нашият отбор и винаги ще бъде подкрепян, където и да играе. Ние сме твърдо зад отбора, както винаги сме били и винаги ще бъдем, независимо от тези тежки моменти.

Имаше период от време, в който нямаше никаква информация, нямаше яснота какво ще става. Ние никога не сме се отказвали от ЦСКА, това няма как да стане, това трябва да е ясно на абсолютно всички. Елитът е там, където е ЦСКА", заяви Маринов, цитиран от БГНЕС.

"Това ще бъде една от основните ни задачи – да бъдем един доста сериозен коректив към това, което се случва в момента и това, което е дадено като някакви обещания за развитието на клуба. От друга страна ние можем единствено да наблюдаваме и да даваме нашето мнение, ние няма как да се бъркаме в управлението на клуба. Това не е наша работа, нашата работа е да подкрепяме клуба. Но наистина този път ще има едно сериозно наблюдение, ще бъдем коректив, ще гледаме каквото можем да сме Ви в помощ. Този собственик, който се нае с една изключително тежка задача да стабилизира и да възроди ЦСКА. Ние силно се надяваме, че самият той няма да допусне да има такива течове и харчове, които са необясними в повечето случаи", допълни той.

"За разделение и дума не може да става. ЦСКА продължава съществуването си, нищо, че е във В група. Ние бяхме готови да приемем и А окръжна, просто не искахме да има сливания с други отбори, за 100 години напред да ни се натяква, че това не е ЦСКА, а "Локо" Сф. От тая гледна точка не искахме обединения и взимане лиценза на други отбори. Хората, които искаха да гледат ЦСКА на всяка цена в А група, тези хора ще трябва сега да подкрепят отбора във В група. Това е нашият ЦСКА, той е един и всички трябва да бъдем зад него", каза още Маринов.

"За нас съдийството във В група не би трябвало да е никакъв проблем. Ако искат с 6 съдии да викат да свирят срещу нас, ние трябва във всеки мач да бием с разлика там. Играем с някакви отбори, да не ги обиждам, но са далеч под нашето ниво. Аз твърдя, че този отбор, който ЦСКА ще има във В група, с лекота ще завърши в първата петица на А група. Не знам колко е лошо съдийството във В група, но през години съм виждал скандално съдийство в А група. Едва ли ще се сблъскаме с нещо по-различно", сподели Василев, цитиран от "Стандарт".