Левски пусна абонаментните карти за новия сезон

снимка: levski.bg

Ръководството на Левски обяви на официалния сайт, че е започнала продажбата за абонаментни карти за новия сезон.

"След провела се среща и дискусия между ръководството на ПФК Левски и Националния клуб на привържениците бяха определени следните цени:

Сектор В  - 180 лева. 

Пенсионери и ученици ще могат да се сдобият с абонаментна карта срещу 90 лева. Студенти също ще ползват 50% намаление срещу предоставяне на заверена студентска книжка или друг документ, оказващ, че лицето кара своето образование в момента. Деца под 14 години ще влизат безплатно, като предстои уточняване на режима по тяхното допускане на стадиона. 

При подновяване на картата от миналия сезон, всеки привърженик ще ползва 25 % отстъпка и ще заплаща 135 лева. При подновяване на картата и плащане на членски внос към клуба отстъпката е 30 %, а цената на картата 125 лева.  Сектор Б - 100 лева.

Пенсионери и ученици могат да се сдобият с абонаментна карта срещу 50 лева. Студенти също ще ползват 50% намаление срещу предоставяне на заверена студентска книжка или друг документ, оказващ, че лицето кара своето образование в момента. Деца под 14 години ще влизат безплатно, като предстои уточняване на режима по тяхното допускане на стадиона. 

При подновяване на картата от миналия сезон, всеки привърженик ще ползва 25 % отстъпка и ще заплаща 75 лева

При подновяване на картата и плащане на членски внос към клуба отстъпката е 30 %, а цената на картата 70 лева.   Забележка: Притежателят на карта за сектор В ще ползва преференция при закупуването на карта за А сектор, когато той бъде отворен.  Подновяване на абонаментна карта за секторите "Б" и "В" с комбинирано членство в ПФК Левски или НКП може да направите онлайн ТУК!  В следващите дни ще стартира продажба на абонаментните карти и в Националния клуб на привържениците на бул. "Тодор Александров" 23."

Междувременно подписалият с Левски в петък полузащитник Георги Костадинов проведе първа тренировка със своите съотборници.

Халфът се включи в сутрешното занимание на тима, което премина под знака на бегови и кондиционни упражнения.

Футболистите бяха разделени на две групи за обиколки на терена с променливо темпо.

На самостоятелен режим с по-леки натоварвания се подготвяха Мигел Бедоя и вратарят Николай Кръстев.