Левски крие звездите си от Марек

снимка: levski.bg

Левски обмисля да излезе в странен състав срещу Марек в Дупница тази събота. Реваншът с Лудогорец за купата е в сряда и „сините“ искат да запазят титулярите от контузи и картони.

Левски не е особено мотивиран за двубоите от втората шестица и дори загуба на стадион "Бончук" няма да тежи много на душите. Марек е твърде надъхан за мача, защото изостава на 6 т. от спасителната зона, уточнява вестник "Труд".

През есента дупнишките юнаци се хвърлиха на(д) границата на твърдата игра на своя терен срещу Левски (1:1) и ЦСКА (0:0), а играха джентълменски (без картон) при 0:4 с Лудогорец.

Тогава треньорът Тенчо Тенев обясни: "Ако тръгнем да ги ритаме и пак загубим, всички ще кажат: "Гледай ги тези как ритат Лудогорец преди мача им с Базел..." Сега едва ли Марек ще играе рицарски, за да не повреди "сините" 4 дни преди реванша с Лудогорец. Затова е възможно Левски да не използва в Дупница нито един от планираните за титуляри в сряда.

Мачът дава чудесен шанс за изява на младоците Борислав и Радослав Цоневи, Владислав Мисяк, Мики Орачев и т.н. Билетите за "синята" битка с Лудогорец се харчат ударно. В петък изкупиха 750, още 500 отидоха за фенклубове в провинцията.

Вчера пласираните места наближиха 2000. Сектор "Б" подготвя и шоу №1 за сезона. Вече се работи по атрактивна хореография, огнена фиеста, заря.