Радуканов: Целият ми щаб в ЦСКА взимаше колкото Стойчо

снимка: БТА/

Бившият треньор на ЦСКА Милен Радуканов бе гост в предаването Sport7 по ТВ7, което е с нов начален час - 22:30 часа. Специалистът коментира случващото се в любимия му клуб, непосредствено след загубата на "червените" от Локомотив (София) с 0:1.

Радуканов призна, че по време на последния си престой на "Българска армия" е взимал 20 хил. лв. общо със своите трима помощници. Причината наставникът да разкрие заплатата на своя щаб е излезлият в медиите договор на Стойчо Младенов, според който бившият треньор е взимал през сезон 2013/2014 - 10 хил. евро, а през настоящия 2014/2015 - 15 хил. евро.

"Не искам да коментирам сумите, които се появиха за договора на Стойчо Младенов. Неговата заплата била 15-20 хил. евро на месец? Така се е договорил с ръководството, така че нормално да си ги взима.

Само ще кажа, че когато бях начело на ЦСКА, аз и моите трима помощници взимахме общо 20 хил. лв. на месец. Общо четиримата. От март до юли не бяхме получили и една стотинка.

Като дойде новото ръководство, за да заздравява отбора, който уж беше фалирал, даде на новия щаб 80-100 хил. лв. на месец, а бяхме пред Лудогорец, Ботев (Пд) и Левски в класирането. Всичко зависи от ръководството. То си определя нещата", заяви Радуканов.