Томов за предателството и заговора срещу ЦСКА

галерия:

снимка: cska.bg

Александър Томов изрази публично позицията си около провалената сделка със семейства Манджукови и Инджови за смяната на собствеността на ЦСКА. Бившият премиер определи като предателство техните действия и представи своята гледна точка на събитията от последните дни хронологично.

„Не аз инициирах пресконференцията с Инджов и Манджуков. Те искаха. Не може един ден да правиш пресконференция, на втория ден да носиш документи за договор, обаче на третия да кажеш – ще помисля. После 2-3 дни по-късно заявяваш това не ме интересува, защото Томов нещо маже.

4136978

Юристите на г-н Инджов ни дадоха два договора и две споразумения, които подписахме. Всичко бе подробно разписано, съгласих се да им прехвърля всички мои акции срещу осигурено финансиране 3 милиона лева до края на сезона“, каза Томов по адрес на доводите в декларацията на Инджов и Манджуков, с която те обосноваха отказа си да влязат в ЦСКА като собственици.

Вчера ръководството на „червените“ и лично самият Томов определи като лъжа твърденията на Инджов и Манджуков, че не са получили информация от финансов отчет на клуба.

4136979

„Това е ясен заговор, Манджуков организира атака срещу Стойчо Младенов, а куп медии ни атакуваха от началото на годината с гнусни лъжи. Имаше атаки срещу Стойчо, ултиматуми, такава мръсотия няма граници.

Исках да се оттгеля почтено, да оставя всичко нормално, имам планове за бъдещи проекти, които не са свързани с ЦСКА, но няма как да подмина такъв долен заговор. В медиите се писаха куп глупости за лиценза – ЦСКА ще има лиценз, заплатите на играчите ще се платят утре.

4136976

Тези хора (Манджуков и Инджов) няма да видят ЦСКА, ще се погрижим особено за последното. Връщам се по принуда, защото виждам, че те ще провалят ЦСКА. Да кажеш, че ще си дадеш акциите на някой си, това е безотговорно. Те биха натикали ЦСКА обратно към дъното където го искат. Това няма да позволя и няма да простя гаврата със Стойчо Младенов“, коментира Томов.