Стойчо Младенов: Не видях шампионски отбор

снимка: Булфото

Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се изказа доста умерено за собствените си стандарти след поражението с 0:2 от Локомотив (София). Той не коментира съдията, не задълбочи оплакването от окаяния терен и посочи грешките на неговите футболити.

„Незнайно защо имаше повече напрежение в нашия отбор. Не видяхме агресията от първия полусезон и оставихме Локомотив да бъде по-борбеният и по-креативният отбор. Не играхме добре, подценихме една ситуация в началото на второто полувреме и се стигна до първия им гол – след този момент играта ни допълнително се разстрои.

В нашия състав има няколко души, които знаят как се става шампион. Не видях обаче шампионски манталитет днес. Говорехме за 13 финала, единият вече мина и ние го пропиляхме.

Само феновете днес бяха с шампионско поведение, те единствени се представиха на ниво, както правят винаги.

Целият отбор игра разконцентрирано, правеха се грешки в предни позиции, които рефлектираха на защитата. Напрежението дойде в повече, но е нормално да се губят точки, другите отбори също губят точки.

Когато се играе честно, както се игра днес, се случват и такива неща. Трябва да няма задкулисни игри и странични фактори, които да влияят на играта.

Съдията няма да коментирам, кой съм аз да го правя? За терена какво да кажа, вече 20 години се оплакваме. Мъри Стоилов говореше постоянно за това преди години, а хората започнаха да му се подиграват. Трябва да има по-добри условия в българския футбол, ако искаме да вървим напред.

Менди няма какво да го коментирам, той не е част от нашия отбор. Не ме интересува дали Левски ще ни помогне в битката за първото място с Лудогорец, аз искам ние да спечелим на „Българска армия“, каза още Младенов.